Over ons

Bent u op zoek naar verse noten, pinda’s, superfoods, zaden, pitten of zuidvruchten dan bent u bij Online Noten aan het juiste adres. De producten van de Online Noten worden geïmporteerd uit landen waar de lekkerste noten groeien. Daardoor heeft de Online Noten altijd noten van een zeer hoogstaande kwaliteit.

Online Noten heeft tevens een groot assortiment aan barmixen. Als de mix waar u naar op zoek bent, nog niet wordt aangeboden, kan Online Noten deze voor u samenstellen. Net als alle noten worden de mixen dagelijks vers gebrand in de allerbeste Arachideolie, zodat de smaak ambachtelijk lekker en lange tijd knapperig vers blijft.

Online Noten is in 2010 begonnen op markten en braderieën. Door de hoge kwaliteit en dagelijks vers gebakken noten en pinda’s voor zeer scherpe prijzen is de Online Noten snel doorgegroeid naar een onderneming die vele horeca, restaurants en cafés van hun producten voorzien. Door middel van deze website kan nu iedere consument profiteren van het super verse aanbod noten, pinda’s, superfoods, zaden, pitten of zuidvruchten.

Online Noten staat 100% achter hun producten en de slogan “De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs” is dan ook werkelijk van toepassing.